Salată De Taco De Pui

Salata de Taco de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 294 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, brânză cheddar, un strop de piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Pui Taco, Salată de Taco BLT de pui, și Salată De Taco De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron.
Combinați 1/2 cană de amestec de salsa și pui într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la frigider 30 de minute.
Adăugați roșiile, fasolea, coriandrul și uleiul la amestecul de salsa rămas; acoperiți și marinați la frigider 30 de minute.
Puneți o tigaie antiaderentă medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați amestecul de pui; se sotează 5 minute sau până când puiul este gata.
Așezați 1 cană de salată pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană amestec de fasole și un sfert din amestecul de pui.
Presărați fiecare porție cu 1/4 cană de brânză.
Serviți fiecare salată cu 8 chipsuri de tortilla.