Salată De Taco De Pui

Salată De Taco De Pui
Salata de Taco de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 294 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, brânză cheddar, un strop de piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Pui Taco, Salată de Taco BLT de pui, și Salată De Taco De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Combinați 1/2 cană de amestec de salsa și pui într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Adăugați roșiile, fasolea, coriandrul și uleiul la amestecul de salsa rămas; acoperiți și marinați la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Puneți o tigaie antiaderentă medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați amestecul de pui; se sotează 5 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Așezați 1 cană de salată pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană amestec de fasole și un sfert din amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
7
Presărați fiecare porție cu 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
8
Serviți fiecare salată cu 8 chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla Albastre ZdrobiteChipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista