Salata de Taco ar putea fi exact rețeta mexicană pe care o căutați. Această rețetă fără gluten are 8 porții și costă 2,0 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23 g de proteine , 28 g de grăsimi și un total de 492 de calorii . Funcționează bine ca fel principal accesibil. 589 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de chipsuri tortilla, roșii, dressing pentru salată și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Cu un scor de 80% , acest fel de mâncare este solid. Salata de Taco cu Pește Sănătoasă și Picantă , Umplutura de Taco cu Fasole Neagră și Ardei și Supa de Taco Ușoară și Delicioasă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Combinați roșiile, brânza, ceapa, salata verde și carnea tocată de vită într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați dressingul pentru salată și amestecați bine. Chiar înainte de servire, adăugați chipsurile de taco, amestecând pentru a se combina cu celelalte ingrediente. Presărați salsa deasupra fiecărei porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului