Salată De Sărbătoare De Vară

Salată De Sărbătoare De Vară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sărbătoare de vară. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 59 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Un amestec de ceapă verde, castraveți, pepene verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de sărbătoare de vară, Sărbătoare De Vară Limonadă Biscotti, și Tort De Înghețată De Sărbătoare De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați năutul, jicama și ceapa într-un castron mediu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
JicamaJicama
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se toarnă pansamentul în blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați condimente de fructe și 1/2 cană de pepene verde; amestecați 1 min. sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
4
Adăugați la amestecul de naut; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
5
Aranjați pene de pepene verde rămase pe platoul de servire împreună cu castraveții și roșiile. Se acoperă cu amestecul de naut; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Serviți imediat. Sau, acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista