Salată De Sucotaș De Legume La Grătar

Salată De Sucotaș De Legume La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Succotash cu legume la grătar. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 342 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 8. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ardei gras, șalotă, porumb urechi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Paste Succotash De Vară Cu Legume La Grătar, Salată De Paste Succotash Din Sud La Grătar, și Sucotaș De Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți salată: Preîncălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Ungeți porumbul cu ulei; condimentează cu sare și piper. Grătar timp de 10 minute. Se răcește; tăiați sâmburii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PorumbPorumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Așezați într-un castron mare de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Ungeți dovleceii, vinetele, ceapa și piperul cu ulei; condimentează cu sare și piper. Împingeți o frigăruie metalică prin inele de ceapă orizontal. Grătiți legumele, întorcându-se des, până se înmoaie, dar ferme, aproximativ 7 minute. Se răcește; se taie în bucăți și se adaugă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
VineteVinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
PiperPiper
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BolBol
5
Gatiti fasolea lima conform instructiunilor pachetului; plonjați în apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole LimaFasole Lima
ApăApă
6
Se adaugă în castron cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Bateți împreună toate ingredientele, cu excepția uleiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Se toarnă ulei într-un flux constant, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se toarnă peste legume; arunca.
4
Se servește la temperatura camerei.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Gunderloch Estate Riesling uscat. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista