Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de sparanghel și fasole neagră ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 80 de calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Sparanghel Cu Fasole Neagră, Salată De Sparanghel Cu Fasole Neagră, și Pui De Sparanghel Cu Sos De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, aduceți 1 înăuntru. de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați sparanghel; acoperiți și fierbeți timp de 3-4 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
3
Scurgeți și puneți imediat sparanghelul în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
4
Se scurge și se usucă.
5
Într-un castron mare de servire, combinați sparanghelul, fasolea, ardeiul roșu, ceapa și pătrunjelul. Într-un castron mic, bateți uleiul, sucul de lămâie, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Ardei Roșu
Sparanghel
Pătrunjel
Fasole
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Se toarnă peste legume și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore înainte de servire.