Salată de sparanghel, Pecorino și ceapă roșie
Salata de sparanghel, Pecorino și ceapă roșie este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 192 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, pecorino în vârstă grosieră, oțet de vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o farfurie prietenoasă cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 8 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este bine. Încercați Salată De Sparanghel, Pecorino Și Ceapă Roșie, Salată de sparanghel cu Pecorino Romano și ceapă roșie, și Salată de sparanghel și Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați sparanghelul, inclusiv vârfurile în felii foarte subțiri, transversal și puneți-l într-un bol mediu.
Adăugați ceapa roșie și pecorino și aruncați pentru a combina. Îmbrăcați-vă cu oțetul, uleiul de măsline și sarea și aruncați din nou. Această salată ar trebui să fie destul de îmbrăcată. Oțetul va fel de" găti " sau va tenderiza sparanghelul.
Cel mai bine este să faceți acest lucru cu aproximativ o oră în avans pentru a lăsa aromele să se "căsătorească".