Salată de sparanghel, mere și pui

Salată de sparanghel, mere și pui
Salata de sparanghel, mere și pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. O porție conține 227 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, sare, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi mărul, puteți urma acest fel principal cu Petrecere Cu Mere! Din seif – budincă de pâine Craisin cu mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sparanghel-mere cu vinaigretă de brânză albastră, Salată de sparanghel-mere cu vinetă de brânză albastră, și Salată De Linte Verde Cu Sparanghel, Măr Și Fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sparanghelul într-o cratiță mică și acoperiți cu 1/2 in. de apă. Aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți timp de 3-5 minute sau până când sunt crocante; se scurge și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Într-un castron mic, bateți oțetul, uleiul, mierea, pătrunjelul, sarea și piperul. Se amestecă puiul, mărul și sparanghelul; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Serviți peste verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții3
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista