Salată de sparanghel cu nuci prăjite și brânză de capră

Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata de sparanghel cu nuci prăjite și brânză de capră ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 289 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de tarhon, sare și piper, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Sparanghel Balsamic prăjit cu brânză de capră și nuci prăjite, Sparanghel Prăjit Cu Brânză Albastră Și Nuci Prăjite, și Squash de Butternut prăjit cu verdeață de sfeclă, brânză de capră, nuci prăjite și mentă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți nucile pe o foaie mică de copt și coaceți timp de 8 minute sau până se prăjesc ușor.
Transferați pe o farfurie pentru a se răci, apoi rupeți nucile pe jumătate pe lungime.
Între timp, într-o tigaie mică, prăjiți semințele de fenicul la foc moderat, până când sunt parfumate și aurii, aproximativ 20 de secunde.
Se transferă pe o suprafață de lucru și se lasă să se răcească, apoi se toacă fin.
Se toarnă 1/2 inch de apă într-o oală mare prevăzută cu un coș mare de aburi și se aduce la fierbere. Aruncați capetele dure din sparanghel și adăugați sulițele la abur; acoperiți și aburiți la foc mare până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Transferați sparanghelul pe prosoape de hârtie și uscați-l.
Lăsați sparanghelul să se răcească la temperatura camerei, apoi tăiați diagonala în lungimi de 2 inci.
Între timp, într-un castron mare, bateți uleiul de măsline cu oțetul, scallionul, tarhonul, menta și semințele de fenicul tocate. Condimentează cu sare și piper.
Adăugați sparanghelul și nucile în castron și aruncați cu o spatulă de cauciuc.
Adăugați brânza de capră. Se condimentează cu sare și piper, se transferă în farfurii și se servește.
Recomandare de vin: pentru a se amesteca cu sparanghelul și a completa brânza de capră, alegeți un Sauvignon Blanc din Noua Zeelandă, cum ar fi coșul privat Villa Maria din 2002.