Salată De Sparanghel, Crab Și Portocale

Salată De Sparanghel, Crab Și Portocale
Salata de sparanghel, Crab și portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 155 calorii. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sparanghel, coajă de portocală, carne de crab și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până portocale buric ai putea urma acest curs principal cu Portocale De Șerbet Cu Vârf De Bezea ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Salată De Crab Și Sparanghel, Salată de sparanghel și crab, și Salată de Crab, Avocado și sparanghel.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate73
Revista