Salată De Sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata aruncată cu sparanghel. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $1.08 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 54 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ulei de măsline, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Arțar Aruncat Linte Puy, Căpșuni, Sparanghel Și Salată De Rubarbă, Salată Aruncată, și Zmeura Aruncat Salata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți 4 căni de apă la fierbere timp de 1 minut.
Adăugați sparanghel; acoperiți și fierbeți 3 minute mai mult.
Scurgeți și puneți imediat legumele în apă cu gheață; se scurge și se usucă.
Într-un bol de salată, combinați salata verde, morcovii și sparanghelul. Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați ingredientele vinaigrette; se agită bine.
Stropiți peste salată și aruncați pentru a acoperi.