Salată de spanac și Orzo
Salata de spanac și Orzo necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 514 calorii, 16g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. 1592 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, măsline grecești kalamata, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Salată De Spanac Orzo, Salată de spanac și Orzo, și Salată de spanac și Orzo sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti pastele orzo: aduceti intr-o oala cu apa sarata la fiert (1 lingura de sare pentru fiecare 2 litri de apa).
Adăugați orzo în oală. Se lasă neacoperit, se gătește la foc mare cu fierbere viguroasă timp de 8-10 minute până când al dente (gătit, dar încă puțin ferm).
Scurgere. Clătiți cu apă rece pentru a se răci rapid.
Prăjiți nucile de pin: prăjiți nucile de pin încălzind o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați nucile de pin și amestecați ocazional până când nucile de pin se rumenesc ușor. Fii atent sau vei arde nucile de pin.
Pururi jumătate de spanac cu 1 lingură de ulei de măsline, amestecați cu orzo: luați jumătate din spanac și purificați-l într-un robot de bucătărie sau blender, adăugând o lingură de ulei de măsline. Într-un castron mare de servire se amestecă spanacul pur approxume amestecul de ulei de măsline cu orzo gătit până când pastele sunt bine acoperite cu pur approxume.
Se amestecă ceapa, feta, nucile de pin, măslinele, spanacul rămas cu orzo: se toacă aproximativ cealaltă jumătate a spanacului. Apoi amestecați ușor spanacul, ceapa roșie, brânza feta, nucile de pin și măslinele Kalamata cu orzo.
Faceți pansament: într-un borcan mic, combinați uleiul de măsline rămas (2 linguri), oțetul balsamic, oțetul de vin roșu, muștarul, busuiocul uscat și tarhonul uscat. Puneți un capac pe borcan și agitați pentru a combina. (De asemenea, puteți amesteca aceste ingrediente într-un castron mic, dar metoda borcanului funcționează excelent pentru a obține o emulsie bună.)
Se toarnă peste amestecul de spanac orzo și se amestecă ușor până se încorporează bine.
Se răcește cel puțin o oră înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.