Salată de spanac fierbinte și acru
Salata de spanac fierbinte și acru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr brun, albuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Supă caldă și acră, Salată De Spanac Dulce-Acrișor, și Salată De Spanac Dulce-Acrișor.
Instrucțiuni
Combinați pesmetul și sarea; se amestecă bine. Înmuiați brânza în albuș de ou; dragă în amestec de pesmet.
Așezați brânza pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de ceară. Înghețați 30 de minute.
Combinați spanacul și ceapa verde; se aruncă bine și se lasă deoparte.
Combinați zahărul brun și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță mică; se amestecă bine. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc și se amestecă grapefruitul.
Scoateți brânza pregătită din congelator.
Îndepărtați hârtia de ceară și coaceți brânza la 400 timp de 3 până la 4 minute sau până când brânza începe să se înmoaie.
Se toarnă amestecul de grapefruit peste amestecul de spanac; aruncați ușor. Se acoperă uniform cu brânză coaptă.