Salată de spanac cu sos Meyer Lemon Caesar și crutoane de pâine plată

Dacă doriți să adăugați mai multe pescatarian rețete pentru cutia de rețete, salata de spanac cu sos Meyer Lemon Caesar și crutoane de pâine plată ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 563 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 1,81 USD pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, parmezan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 77%. Rețete similare sunt Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, și Salată Caesar cu sos Caesar de casă și crutoane.
Instrucțiuni
Puneți sucul de lămâie, usturoiul, muștarul, maioneza, hamsiile, oțetul de vin roșu, sarea și o cantitate bună de piper negru proaspăt măcinat într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul și amestecați până se emulsionează.
Adăugați brânza rasă și amestecați câteva secunde pentru a încorpora.
Așezați spanacul într-un castron mare, adăugați pansament și aruncați pentru a acoperi fiecare frunză.
Adăugați crutoane de pâine plată și aruncați din nou. Se acoperă cu parmezan ras și se servește imediat.
Aplatizați aluatul de pâine plată, apăsați ușor într-un dreptunghi mare, periați liberal cu ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și aruncați pe grătar. Grătiți pe ambele părți până se rumenesc.
Tăiați în benzi de aproximativ 2 până la 3 inci lungime și 1/4 inci lățime.;
Se amestecă apa și drojdia într-un castron mare și se lasă să stea 5 minute până la dovadă. Se toarnă treptat în 2 căni de făină și se amestecă pentru a se încorpora.
Se amestecă aproximativ 1 minut pentru a forma un burete.
Lăsați să stea, acoperit, cel puțin 1 oră.
Pune burete în vasul unui mixer stand. Folosind cârligul de aluat, adăugați sarea și uleiul, apoi adăugați făina, 1/2 cană la un moment dat, pentru a forma un aluat.
Scoateți din castron și frământați.
Așezați într-un castron curat cu ulei și lăsați să crească, încet, aproximativ 2 1/2 ore. Împărțiți aluatul în 4 bile, dacă doriți, lăsați să crească din nou timp de 1/2 oră, apoi rulați după cum doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca sticla luminoasă Vintage Dom Perignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
![Dom Perignon Vintage Luminos Sticla]()
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.