Salată de spanac cu sos de Tamarind și crutoane Pappadam

Salată de spanac cu sos de Tamarind și crutoane Pappadam
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de spanac cu pansament de Tamarind și crutoane Pappadam. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 83 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de spanac pentru copii, castraveți, concentrat de tamarind și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Spanac Cu Mere, Caise Uscate Și Crutoane Pappadam, Salată de castraveți-varză cu pansament de Tamarind, și Salată de vită și papaya cu sos de soia tamarind pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de 1/2 inch într-o tigaie grea de 10 inci (adâncime de 2 inci) la foc moderat până când termometrul înregistrează 350 F (Vezi nota bucătarilor, mai jos). Fry 1 pappadam, întorcându-se o dată, până la blister și auriu palid, aproximativ 1 minut total. Ridicați pappadam din tigaie cu clești, lăsând excesul de ulei să picure înapoi în tigaie și transferați-l pe prosoape de hârtie pentru a se scurge (pappadam va fi crocant pe măsură ce se răcește). Returnați uleiul la 350 F și prăjiți pappadams rămase, 1 la un moment dat, în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
CleșteClește
1
Bateți împreună apă, suc de lămâie, miere, concentrat de tamarind și sare într-un castron mic, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MiereMiere
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Aruncați spanacul și castraveții cu pansament într-un castron mare. Rupeți pappadams în bucăți de 1 1/2 inch și adăugați la salată chiar înainte de servire, aruncând ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Notele bucătarilor
3
* Pentru a lua temperatura unei cantități superficiale de ulei cu un termometru metalic cu cadru plat, puneți becul termometrului în tigaie și rotiți termometrul cu fața în jos, sprijinind celălalt capăt (nu mânerul din plastic) de marginea tigaiei. Verificați frecvent temperatura.* Pappadams poate fi prăjit și scurs cu 1 zi înainte și păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista