Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de spanac cu sfeclă și nuci. O porție conține 239 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, sare, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată de andive cu sfeclă, brânză de capră și nuci, Salată De Frunze Roșii Cu Sfeclă Prăjită, Portocale Și Nuci, și Salată De Spanac Cu Sfeclă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați sfecla pe o foaie de copt. Prăjiți până când furculița este fragedă, aproximativ 1 oră, în funcție de mărimea sfeclei. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați sfecla și tocați aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Așezați spanacul, sfecla, brânza de capră și nucile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Spanac
Nuci
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Bateți sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă pentru a se combina.