Salată de spanac cu pansament cald cu slănină

Salată de spanac cu pansament cald cu slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de spanac cu pansament cald cu slănină. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 1.5 pe portie. O porție conține 190 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci de buton, frunze de spanac, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Salată de spanac cu pansament cald cu slănină, Salată De Spanac Cu Pansament Cald Cu Slănină, și Salată de spanac cu pansament cald cu slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie adăugați slănina și gătiți la foc mediu până când sunt crocante. Folosind o lingură pliată transferați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Tăiați aproximativ și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Încălziți grăsimea rămasă la foc mediu-mare, adăugați șalotele și gătiți timp de 2 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
4
Bateti în oțet, cantitatea dorită de muștar, și sare și piper, dupa gust. Răzuiți bucățile maronii de pe fundul tigaiei, aduceți la foc mic, apoi scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Pentru salată, într-un bol mare de salată, aruncați împreună spanacul, ciupercile, slănina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă pentru a se combina.
7
Serviți cald.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista