Salată de spanac cu pansament cald cu slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de spanac cu pansament cald cu slănină. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 1.5 pe portie. O porție conține 190 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci de buton, frunze de spanac, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Salată de spanac cu pansament cald cu slănină, Salată De Spanac Cu Pansament Cald Cu Slănină, și Salată de spanac cu pansament cald cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie adăugați slănina și gătiți la foc mediu până când sunt crocante. Folosind o lingură pliată transferați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Tăiați aproximativ și dați deoparte.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie.
Încălziți grăsimea rămasă la foc mediu-mare, adăugați șalotele și gătiți timp de 2 minute, amestecând ocazional.
Bateti în oțet, cantitatea dorită de muștar, și sare și piper, dupa gust. Răzuiți bucățile maronii de pe fundul tigaiei, aduceți la foc mic, apoi scoateți tigaia de pe foc.
Pentru salată, într-un bol mare de salată, aruncați împreună spanacul, ciupercile, slănina și ceapa.
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă pentru a se combina.