Salată De Somon Ni De Somon
Salmon ni salată de somon este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 448 calorii, 24g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ouă fierte tari, cartofi noi, măsline ni arkroomise și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată Nicoise De Somon, Salată ni de somon cu somon, și Salată Nicoise De Somon.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o cratiță mare cu apă și dați la fiert. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până se înmoaie furculița, aproximativ 15 minute.Între timp, amestecați ierburile tocate, muștarul, sucul de lămâie, sarea și uleiul de măsline într-un castron mediu. Pune deoparte.
Scoateți cartofii din oală și tăiați-i în jumătate când sunt suficient de reci pentru a fi manipulați. Aranjați salata verde, cartofii și fasolea verde pe 4 farfurii. Completați fiecare cu somonul, ouăle și măslinele.
Stropiți cu pansamentul și serviți.Bacsis: pentru a face ouă fierte tari perfecte (albușuri moi, fără textură cauciucată și fără inele verzi în jurul gălbenușurilor) așezați ouăle într-o oală cu apă rece, apoi aduceți-le la fierbere. Opriți focul și lăsați ouăle să stea în apă, acoperite, timp de 15 minute.
Scurgeți, apoi scufundați ouăle în apă rece. Decojirea ouălor sub apă curentă rece face ca cojile să fie mai ușor de îndepărtat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.