Salată de somon la grătar cu sos de Salsa

Salata de somon la grătar cu sos de Salsa este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.48 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 396 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, muștar dijon, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată de somon la grătar cu sos de legume și Balsamic, Salată de somon și spanac la grătar cu sos de piersici, și Salată de somon și mango la grătar cu sos de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați muștarul, 2 linguri de ulei de măsline și 1 lingură de suc de lămâie într-un castron puțin adânc; adăugați somon, întorcându-vă la strat. Se răcește 30 de minute.
Între timp, aranjați cuburi de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți 8 minute sau până devin aurii și crocante. Se lasă deoparte să se răcească.
Scoateți somonul din marinată; se presară sare și piper. Gatiti somonul pe o tigaie usor Unsa la gratar la foc mediu 5 minute pe fiecare parte sau pana cand este gata.
Transferați pe o tăietură și lăsați să se răcească 5 minute.
Tăiați în bucăți sau rupeți în bucăți.
Bateți împreună salsa, restul de 2 linguri de ulei de măsline și restul de 1 lingură de suc de lămâie. Condimentați după gust cu sare suplimentară, dacă este necesar.
Așezați verdeața și crutoanele amestecate într-un castron mare; adăugați amestecul de salsa, aruncând bine pentru a acoperi. Împărțiți între 4 farfurii și acoperiți uniform cu somon.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.