CATALINA salata de somon la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 393 calorii, 27G de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 4,71 USD pe porție. Un amestec de sulițe de sparanghel, castraveți, portocale buric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Friptură de fustă la grătar și salată de rucola cu pansament Roquefort și Catalina, Salată Catalina Taco, și Salată De Spanac Catalina.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Ungeți peștele și sparanghelul cu ulei. Grătar 4 min. pe fiecare parte sau până la fulgi de pește cu ușurință cu furculiță și sparanghel este clar-licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scoateți din grătar; tăiați sparanghelul în lungimi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Acoperiți 4 farfurii mari cu spanac; deasupra cu următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
5
Stropiți pansamentul peste salate; deasupra cu somon și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca 7Cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.