Salată De Somon-Cartofi Cu Sos De Lămâie-Mărar

Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Salata de somon-cartofi cu sos de lămâie-mărar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 629 calorii, 44G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de smântână, file de somon, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Salată nordică cu somon afumat și sos de lămâie-mărar, Salată de cartofi de somon afumat cu un pansament cremos de mărar, și Salată de somon Cobb în pansament cremos de mărar.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii în apă doar până se înmoaie.
Se scurge și se pune în apă cu gheață; se scurge bine. Cartofi sferturi; chill.
Presărați peștele uniform cu 1/4 linguriță de sare și piper; așezați pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Lăsați să stea 10 minute; rece.
Combinați smântâna și următoarele 7 ingrediente într-un castron mic. Acoperiți și răciți.
Așezați 1 file pe fiecare din cele 4 farfurii; adăugați 8 sferturi de cartofi și presărați cu 1/4 cană de mazăre verde.
Stropiți o pătrime din pansament peste fiecare; garnisiți cu o pană de lămâie și crenguță de mărar, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.