Salată de somon afumat și boabe de grâu

Salată de somon afumat și boabe de grâu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de somon afumat și boabe de grâu. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 391 calorii. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, ceapă, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma boabele de grâu, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Boabe De Grâu ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Salată afumată de boabe de somon-grâu cu sos de iaurt Caper, Somon glazurat cu arțar cu salată caldă de boabe de grâu, și Varză de Bruxelles și salată de boabe de grâu cu sos de boia afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați boabele de grâu într-un castron mediu; acoperiți cu apă până la 2 inci deasupra boabelor de grâu. Acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgere.
3
Puneți boabele de grâu într-o cratiță. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra boabelor de grâu; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și gătiți, neacoperit, 1 oră sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Scurgere.
5
Combinați boabele de grâu, mărul și următoarele 4 ingrediente (prin țelină) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Combinați uleiul și ingredientele rămase într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Stropiți pansamentul peste amestecul de boabe de grâu; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
GrâuGrâu

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista