Salată de somon afumat și boabe de grâu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de somon afumat și boabe de grâu. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 391 calorii. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, ceapă, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma boabele de grâu, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Boabe De Grâu ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Salată afumată de boabe de somon-grâu cu sos de iaurt Caper, Somon glazurat cu arțar cu salată caldă de boabe de grâu, și Varză de Bruxelles și salată de boabe de grâu cu sos de boia afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați boabele de grâu într-un castron mediu; acoperiți cu apă până la 2 inci deasupra boabelor de grâu. Acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Puneți boabele de grâu într-o cratiță. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra boabelor de grâu; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și gătiți, neacoperit, 1 oră sau până se înmoaie.
Combinați boabele de grâu, mărul și următoarele 4 ingrediente (prin țelină) într-un castron mare.
Combinați uleiul și ingredientele rămase într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Stropiți pansamentul peste amestecul de boabe de grâu; aruncați pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.