Salată de somon A la Jacque

Salata de somon A la Jacque este o fără gluten și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 259 calorii. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pansamentul catalina, muștarul dijon, miracle whip și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza datele pe care le-ar putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Cu Curmale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Puiul Armagnac al lui M. Jacque, Salată Thailandeză De Somon Pe Bază De Plante (Somon Phla Pla), și Salată de somon sărat și roșii cu ceapă (alias somon Lomi Lomi pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau