Salată de slănină afumată și fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați slănină afumată și salată de fasole. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.47 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 719 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ulei de măsline, oțet balsamic, năut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Salată de fasole albă Edamame cu slănină și vinetă de vin roșu fumuriu, Fasole fumuriu, bacon & eggy pâine coace, și Squash Butternut și salată de fasole neagră fumurie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați o picătură de EVOO și slănina. Tăiați slănina apoi transferați-o pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Adăugați năutul uscat și reduceți focul la mediu. Gatiti pana se rumeneste si se rumeneste usor, 10-12 minute. Se condimentează năutul cu sare și fulgi de piper zdrobit și se răcește.
Așezați verdele într-un bol de salată.
Bateți împreună muștarul, oțetul și aproximativ 1/3 cană de ulei de măsline extravirgin.
Adăugați slănină și năut în salată și aruncați pentru a acoperi uniform.