Salata de sfeclă roșie, feta și sparanghel este o fără gluten, lacto ovo vegetarian, primar și דל פחמימות, felul principal. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 285 calorii, 14g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de năsturel, frunze de busuioc violet, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Feta De Sfeclă Roșie, Salată Feta și sfeclă roșie, și Salată De Smochine, Sfeclă Roșie Și Feta.
Instrucțiuni
1
Cu o zi înainte: faceți pansamentul.
2
Puneți oregano sau maghiran, un vârf de sare și usturoiul într-un robot de bucătărie și pulsați într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați sucul de lămâie și bateți până se omogenizează. Se amestecă uleiul de măsline și se condimentează ar trebui să fie ascuțit și puțin sărat.Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4
Cu două ore înainte de servire: aduceți la fiert o tigaie cu apă sărată, adăugați sparanghelul și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se scurge și se răcește sub robinetul rece. Acoperiți și păstrați la rece.
6
Puneți sfecla roșie într-un castron mare și aruncați cu douătrimi din pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați coaja de lămâie și ceapa de primăvară, acoperiți și păstrați la temperatura camerei rece cu pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De Primăvară
Nonpareils Argintii
8
Pentru a servi: adăugați năsturelul la sfeclă roșie și rupeți busuiocul. Aruncați sparanghelul și condimentați cu piper negru proaspăt măcinat. Gustați înainte de a adăuga sare, deoarece brânza este destul de sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Nu Dintr-o Grădină Locală
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sifonada De Frunze De Kale
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Amestecați ușor, astfel încât să nu vopsiți totul roz, apoi îngrămădiți într-un vas de servit. Se sfărâmă peste brânză și se toarnă deasupra pansamentul rămas.
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Stonestreet Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.