Salată de sfeclă prăjită, nucă și Romaine
Sfeclă prăjită, nuc și salată de Romaine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 350 calorii, 10g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, nuci, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de sfeclă prăjită, fenicul și nuci, Salată De Sfeclă Prăjită Și Nucă, și Salată de sfeclă prăjită, nucă și spanac pentru copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.frecați sfecla cu ulei de măsline.
Așezați fiecare sfeclă unsă pe o foaie de folie. Se condimentează cu sare și piper și se adaugă o crenguță de cimbru. Adunați folie în jurul fiecărei sfeclă și capetele de sertizare pentru a sigila bine. Prăjiți până se înmoaie complet, 45 de minute.
Întindeți nucile într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți, amestecând des, până se rumenesc ușor, 7 minute.
Se transferă într-un castron pentru a se răci. Tăiați nucile.
Bateți sare, piper, suc de lămâie și muștar. Treceți treptat în ulei.
Scoateți sfecla din folie și, lucrând sub apă curentă rece, frecați-le pentru a îndepărta pielea.
Tăiați fiecare sfeclă în jumătate transversal și tăiați subțire.
Rupeți salata verde în bucăți mari.
Așezați într-un castron mare; adăugați sfeclă și nuci. Aruncați cu pansament, presărați Gorgonzola și serviți.