Salată de sfeclă prăjită cu măsline și portocale
Salata de sfeclă prăjită cu măsline și portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $2.21 pe portie. O porție conține 341 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime. Dacă aveți la îndemână brânză de capră, spanac pentru copii, apă de flori de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sfeclă prăjită cu portocale și Gorgonzola, Sfeclă Prăjită, Chevre, Salată De Alune Cu Portocale De Sânge, și Salată de sfeclă prăjită cu portocale și sos cremos de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 km F. Aranjați sfecla pe o foaie mică de copt, acoperiți cu folie și prăjiți până aproape fragede 25-30 de minute. Descoperiți și continuați prăjirea până când este caramelizată și moale (dar nu moale).
Între timp, împiedicați blaturile și bazele de pe portocale și tăiați-le de-a lungul exteriorului fiecăruia, întorcându-vă pe măsură ce mergeți, pentru a îndepărta întreaga coajă și miez. Apoi, scoateți segmentele din portocale ținând portocala peste un castron și feliind între membrane.
Transferați segmentele și sucul într-un castron și aruncați membrana.
Într-un castron mic, combinați sucul de citrice, oțetul de vin roșu și apa de flori portocalii.
Bateți pentru a combina, apoi amestecați încet uleiul din semințe de struguri pentru a crea pansamentul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Într-un castron de servire, combinați sfecla prăjită, ceapa, spanacul și pansamentul. Aruncați pentru a combina, apoi împărțiți între farfurii.
Se servește acoperit cu măsline, supremes portocalii și brânză de capră.