Salată de sfeclă cu verdeață de sfeclă condimentată marocană

Salata de sfeclă cu verdeață de sfeclă condimentată marocană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 275 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oregano, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și sos de iaurt (alimente puternice), și Gnocchi de sfeclă și Ricotta cu verdeață de sfeclă ofilită și balsamic îmbătrânit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți feliile de sfeclă foarte subțiri, uniform rotunde, într-un castron împreună cu sucul de 2 sau 3 lămâi. Vrei o mulțime de suc, dar nu trebuie să fie supă.2
Adăugați ardeiul cayenne. Puneți-le deoparte până la timpul de placare pentru a le Marina la temperatura camerei. Dar nu-i lăsați să marineze mai mult de 4 ore.
Scurgeți-le înainte de placare.
Curățați verdeața de sfeclă scufundându-le complet într-o strecurătoare așezată într-un castron mare cu apă rece. Agitați-le bine și lăsați să se înmoaie câteva minute. Apoi ridicați strecurătorul, scurgeți apa, reumpleți vasul și repetați până când nu există nisip. (Acest lucru este atât mai ușor, cât și mult mai eficient decât metoda de apă curentă și strecurătoare.)
Rulați un teanc de frunze de sfeclă pe lungime, ca un trabuc. Apoi felie peste rola a face chiffonades perfecte despre cm lățime. Continuați cu toate verdele.
Puneți verdele într-o oală mare cu un capac.
Adăugați o lingură sau două de apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere puținul lichid. Opriți focul și lăsați capacul aprins timp de 5 sau 6 minute înainte de a continua.
Apoi puneți verdele înapoi în colander și apăsați cât mai mult lichid posibil.
Feliați 4 căței de usturoi și puneți-i într-o tigaie mare cu 3 linguri de ulei de măsline extravirgin. Saut-le la un nivel mediu pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați 1 linguriță de boia, 1 linguriță de chimen măcinat, 1 linguriță de oregano, 1 linguriță de sare kosher, împreună cu câteva măcinări de piper negru.
Se amestecă verdele abia aburit adăugând puțin ulei de măsline dacă amestecul pare uscat. 1
Movilă verdele pe centrul unui vas de servire și dă-le o stoarcere bună de suc de lămâie. Înconjoară verdeața cu o mulțime de sfeclă aurie marinată crudă. Un strop bun de ulei de măsline termină vasul.
Se servește la temperatura camerei.