Salată de sfeclă cu verdeață de sfeclă condimentată marocană

Salată de sfeclă cu verdeață de sfeclă condimentată marocană
Salata de sfeclă cu verdeață de sfeclă condimentată marocană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 275 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oregano, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și sos de iaurt (alimente puternice), și Gnocchi de sfeclă și Ricotta cu verdeață de sfeclă ofilită și balsamic îmbătrânit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți feliile de sfeclă foarte subțiri, uniform rotunde, într-un castron împreună cu sucul de 2 sau 3 lămâi. Vrei o mulțime de suc, dar nu trebuie să fie supă.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ardeiul cayenne. Puneți-le deoparte până la timpul de placare pentru a le Marina la temperatura camerei. Dar nu-i lăsați să marineze mai mult de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
3
Scurgeți-le înainte de placare.
4
Curățați verdeața de sfeclă scufundându-le complet într-o strecurătoare așezată într-un castron mare cu apă rece. Agitați-le bine și lăsați să se înmoaie câteva minute. Apoi ridicați strecurătorul, scurgeți apa, reumpleți vasul și repetați până când nu există nisip. (Acest lucru este atât mai ușor, cât și mult mai eficient decât metoda de apă curentă și strecurătoare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Rulați un teanc de frunze de sfeclă pe lungime, ca un trabuc. Apoi felie peste rola a face chiffonades perfecte despre cm lățime. Continuați cu toate verdele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Puneți verdele într-o oală mare cu un capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați o lingură sau două de apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere puținul lichid. Opriți focul și lăsați capacul aprins timp de 5 sau 6 minute înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Apoi puneți verdele înapoi în colander și apăsați cât mai mult lichid posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Feliați 4 căței de usturoi și puneți-i într-o tigaie mare cu 3 linguri de ulei de măsline extravirgin. Saut-le la un nivel mediu pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați 1 linguriță de boia, 1 linguriță de chimen măcinat, 1 linguriță de oregano, 1 linguriță de sare kosher, împreună cu câteva măcinări de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Se amestecă verdele abia aburit adăugând puțin ulei de măsline dacă amestecul pare uscat. 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
VerziiVerzii
12
Movilă verdele pe centrul unui vas de servire și dă-le o stoarcere bună de suc de lămâie. Înconjoară verdeața cu o mulțime de sfeclă aurie marinată crudă. Un strop bun de ulei de măsline termină vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă De AurSfeclă De Aur
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
VerziiVerzii
13
Se servește la temperatura camerei.
DificultateNormal
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista