Salată De Sfeclă Cu Oregano, Nuci Pecan Și Brânză De Capră

Salată De Sfeclă Cu Oregano, Nuci Pecan Și Brânză De Capră
Salata de sfeclă cu Oregano, nuci pecan și brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 199 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți oregano, brânză de capră, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sfeclă prăjită cu brânză de capră și nuci pecan + cadou pentru Card cadou de 25 USD, Fidea de sfeclă prăjită cu brânză de capră și nuci pecan, și Salată de rucola și mere cu brânză de capră și nuci pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă sfecla are frunze și tulpini, tăiați frunzele și toate tulpinile, cu excepția a 1/4 inch. Spălați sfecla. Într-o cratiță mare sau o oală de stocare potrivită cu un coș cu aburi, aburiți sfecla până când un cuțit de tocat intră ușor în ele, 30 până la 45 de minute, în funcție de dimensiunea lor. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se descurca, dar încă cald. Curățați sfecla; pielea se va freca imediat. Tăiați și aruncați blaturile și cozile și tăiați sfecla în pene groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Transferați sfecla într-un castron mare de servire și stropiți cu uleiul de măsline și oțetul. Condimentează cu un vârf generos de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Presărați brânza de capră, oregano și nuci pecan peste sfeclă și serviți. Faceți sfaturi înainte puteți găti, curăța și tăia sfecla cu până la 6 ore înainte. Refrigerați și reveniți la temperatura camerei înainte de a termina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1
Calorii
1
140, grăsime
2
11, Calorii Grase
1
100, Grăsimi Saturate
2
3, proteine
3
4, Grăsimi Mononesaturate
4
6, carbohidrați
5
110, colesterol
6
5, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
7, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista