Salată De Sfeclă Cu Oregano, Nuci Pecan Și Brânză De Capră

Salata de sfeclă cu Oregano, nuci pecan și brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 199 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți oregano, brânză de capră, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sfeclă prăjită cu brânză de capră și nuci pecan + cadou pentru Card cadou de 25 USD, Fidea de sfeclă prăjită cu brânză de capră și nuci pecan, și Salată de rucola și mere cu brânză de capră și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă sfecla are frunze și tulpini, tăiați frunzele și toate tulpinile, cu excepția a 1/4 inch. Spălați sfecla. Într-o cratiță mare sau o oală de stocare potrivită cu un coș cu aburi, aburiți sfecla până când un cuțit de tocat intră ușor în ele, 30 până la 45 de minute, în funcție de dimensiunea lor. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se descurca, dar încă cald. Curățați sfecla; pielea se va freca imediat. Tăiați și aruncați blaturile și cozile și tăiați sfecla în pene groase.
Transferați sfecla într-un castron mare de servire și stropiți cu uleiul de măsline și oțetul. Condimentează cu un vârf generos de sare și piper.
Presărați brânza de capră, oregano și nuci pecan peste sfeclă și serviți. Faceți sfaturi înainte puteți găti, curăța și tăia sfecla cu până la 6 ore înainte. Refrigerați și reveniți la temperatura camerei înainte de a termina.
4, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
7, Grăsimi Polinesaturate