Salată de sfeclă cu brânză de capră, Năsturel și pansament de cimbru

Salată de sfeclă cu brânză de capră, Năsturel și pansament de cimbru
Salata de sfeclă cu brânză de capră, Nasturel și sos de cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți sfeclă, frunze din 10 crengute cimbru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Salată de năsturel cu pere și sos cremos de brânză de capră, Salată De Nectarină Și Brânză De Capră Cu Sos De Sfeclă, și Salată de sfeclă prăjită cu portocale și sos cremos de brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Gatiti sfecla in apa pentru a acoperi pana se inmoaie, aproximativ 40 pana la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Scurgeți sfecla și lăsați-o deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Pentru pansament, amestecați împreună ulei de măsline, ceapă, jumătate de suc de lămâie, cimbru, sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
În timp ce sfecla se răcește, spălați năsturelul și tăiați tulpinile mai groase din frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Întindeți creștetul tăiat peste niște prosoape de hârtie pentru a se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nasturel TăiatNasturel Tăiat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Când sfecla este suficient de rece pentru a se manipula, folosiți un cuțit de decojire pentru a dezlipi pielea sfeclei, acestea ar trebui să se desprindă foarte ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Tăiați sfecla în sferturi pe lungime și apoi acele bucăți în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
8
Așezați sfecla și năsturelul în boluri separate. Împărțiți pansamentul între cele 2 boluri. Aruncați năsturelul și sfecla până când sunt acoperite uniform cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Întindeți creștetul pe un platou de servire pentru a face un pat pentru sfeclă. Zdrobiți brânza rece în sfeclă și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
10
Întindeți sfecla peste patul de năsturel și presărați cu sucul de lămâie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
11
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista