Salată De Scoici, Omule! ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 65 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 113 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ardei jalape, ulei de măsline, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salata de scoică a lui Goldie, Cocktail De Salată Conch, și Biscuiți De Scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele, cu excepția roșiei și avocado într-un castron mare. Se amestecă și se dă la frigider timp de cel puțin 2 ore pentru a permite dezvoltarea aromelor.
Transferați în 4 pahare răcite sau boluri de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Aceia dintre noi care au trăit în Florida de Sud pentru ceva timp poate aminti când Scoica, proaspăt recoltate de la mare, a fost ușor disponibile în magazine alimentare și piețele de pește. Prima mea amintire despre conch a fost să-i văd pe băieții tineri trăgându-i pe debarcaderul de pe plaja Higgs din Key West. Câteva săptămâni mai târziu, am învățat să pregătesc o supă de scoică cu adevărat autentică în stil Bahamian folosind scoică uriașă sau Strombus gigas Linnaeus, o moluscă care posedă un "picior" mare."Șerpuiesc pe fundul oceanului ca niște pirați acvatici, "sărind" și rotindu-se pentru a obține mâncare. Bahamienii ne-au învățat multe modalități de a folosi această creatură gustoasă și puteți gusta în continuare fritters proaspete de scoică, scoică crăpată, pudră de scoică și chiar carpaccio de scoică în Key West. Dacă conch nu este disponibil, puteți înlocui cu ușurință creveții în această rețetă de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chowder
Creveți
Pește
2
Din bucătăria mea Key West: rețete și povești de Norman Van Aken și Justin Van Aken. Textul 2012 de Norman Van Aken; fotografii 2012 de Penny de Los Santos. Publicat în 2012 de Kyle Books.