Salată De Salată Mică Bijuterie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de salată Little Gem. Această rețetă servește 6 și costă 2,11 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 493 calorii, 4G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați grapefruit Rubin, oțet de șampanie, frunze de tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Broșetă Plată De Creveți Învelită În Salată De Mare Cu Salată De Mare Ma, Salată de Pean și salată verde, și B. L. T. salată de salată.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele măsurate într-un blender, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina; pus deoparte.Pentru salată:tapetați o foaie de copt cu prosoape de hârtie și puneți-o deoparte. Umpleți un castron mare cu apă rece.
Îndepărtați orice frunze exterioare libere din salată și tăiați capetele rădăcinii, lăsând suficient pentru a ține frunzele împreună. Țineți capetele de salată de capătul rădăcinii și înmuiați-le în apă rece de mai multe ori, agitând ușor în timp ce ridicați pentru a îndepărta murdăria.
Tăiați fiecare cap în jumătate prin capătul rădăcinii (sau, dacă utilizați salată de unt, în 4 pene) și așezați-le cu fața tăiată în jos pe foaia de copt pregătită; setați aside.To scoateți semințele din rodie, țineți-o cu fața tăiată în jos în mână peste un castron mediu și loviți-o cu o lingură de lemn pentru a elibera semințele.
Adăugați apă rece în vas pentru a acoperi semințele și lăsați membranele să plutească în vârf.
Așezați pene de salată tăiate cu fața în sus într-un castron mare.
Stropiți 2 linguri de pansament peste pene și condimentați cu sare și piper. Folosind mâinile, aruncați ușor pentru a acoperi.
Transferați pene într-un platou de servire.Împrăștiați artistic semințele de rodie, segmentele de citrice (lăsați orice suc în urmă în castron) și nucile peste salată. Stropiți cu măiestrie o altă lingură de pansament peste salată.
Presărați pătrunjelul și frunzele de tarhon uniform peste salată și condimentați cu sare și piper.
Serviți cu pansamentul rămas pe lateral.