Salată de salată de unt cu Prosciutto crocant, chipsuri de ciuperci de stridii, Cabrales și pere

Salata de salată de unt cu Prosciutto crocant, chipsuri de ciuperci de stridii, Cabrales și pere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 341 calorii. Pentru $ 5.58 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați salata boston, sare kosher, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată de creveți cu salată de salată cu pere și brânză albastră, Tocană de stridii cu Prosciutto crocant, și Salată de cicoare cu Prosciutto crocant și unt cald de șalot Vi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Scoateți ciupercile de stridii din tulpină și trageți-le în bucăți de mărimea mușcăturii (cele mai mici pot fi lăsate întregi).
Adăugați-le într-un castron împreună cu puțin ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper roșu zdrobit, după gust și aruncă pentru a acoperi.
Întindeți ciupercile condimentate pe 2 foi de copt într-un singur strat. Prăjiți ciupercile în cuptorul preîncălzit până când ciupercile sunt un fel de "fierte" pe fundul foii de copt, aproximativ 10 până la 12 minute.
Scoateți foaia de copt din cuptor și lăsați-o să se răcească timp de 3 până la 5 minute. Răzuiți chipsurile de ciuperci de pe fundul foii de copt cu o răzuitoare de bancă și rezervați-le într-un bol mic.
MMMMM...chipsuri de ciuperci!
Tăiați prosciutto transversal în benzi de 1/2 inci. Încercați să le păstrați separate. Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline și puneți la foc mic.
Așezați fâșiile de prosciutto în tigaie, iar când încep să se zbârcească și să se micșoreze adăugați mai multe fâșii în tigaie. Când fâșiile devin crocante și încrețite, dați-le o lingură de oțet de vin roșu. Amestecați rapid și opriți focul.
Scoateți benzile pe prosoape de hârtie până când sunt gata de utilizare. Acestea sunt cele mai bune atunci când sunt gătite în ziua utilizării.
Separați frunzele salatei, îndepărtând orice coaste groase. Spălați și rotiți uscat, dacă este necesar; de obicei, această salată este destul de curată și sănătoasă.
Adăugați salata într-un castron mare și aruncați chipsurile de ciuperci, perele feliate și brânza albastră. Rochie cu oțet de vin roșu, ulei de măsline și sare, după gust. Verificați condimentul pentru a vă asigura că salata este îmbrăcată corespunzător. Aranjați salata pe farfurii de servire și presărați cu fâșiile de prosciutto.
Lasă-i pe toți să-ți spună că ești o super stea!!!