Salată De Salată De Portocale Și Castraveți

Salată De Salată De Portocale Și Castraveți
Salata de salată de portocale-castraveți este o fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 2 porții. Pentru 1,98 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 258 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați salată bibb ruptă, suc de portocale, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 85%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de iaurt, castraveți și salată, Salată De Salată Și Castraveți Boston, și Salată de salată și castraveți cu sos de lămâie.

Instrucțiuni

1
Pe două farfurii de salată, aranjați salata, secțiunile portocalii și castraveții. Într-un castron mic, amestecați sucul de portocale, mierea, uleiul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Suc De PortocaleSuc De Portocale
CastraveteCastravete
Salată VerdeSalată Verde
OțetOțet
MiereMiere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Stropiți peste salate.

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. St. Francis Old Vines Zinfandel cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
St. Francis Old Vines Zinfandel
St. Francis Old Vines Zinfandel
Când spunem" viță de vie veche", ne referim la viță de vie de cel puțin cincizeci și adesea până la o sută de ani. Am găsit o serie de podgorii mici în județul Sonoma care datează de la începutul secolului trecut. Din cauza vârstei lor mari, aceste parcele produc mai puțin de patru tone pe acru de fructe excepțional de concentrate. Vițele Petite Sirah și Alicante Bouschet plantate printre Zinfandel adaugă textură și culoare amestecului de câmp. "Am avut recolta târziu, astfel încât o parte din struguri au devenit stafide, intensificând și mai mult aromele varietale. Odată zdrobit, vinul este fermentat în rezervoare din oțel inoxidabil timp de douăsprezece până la optsprezece zile, apoi îmbătrânit în butoaie noi de stejar American de la douăsprezece până la cincisprezece luni. Vinul este ținut încă patru până la opt luni după îmbuteliere. Acesta este un zin plin, stratificat, cu arome complexe de cireșe negre, zmeură și piper negru care se desfășoară pe gust."
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate47
Revista