Salată de rucola și fenicul

Salată de rucola și fenicul
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Salata de ruculan și fenicul ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână rucola, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 74%. Rețete similare includ Salată de fenicul-rucola, Salată De Rucola-Fenicul, și Salată De Fenicul Ras Și Rucola.

Instrucțiuni

1
Tăiați becul de fenicul și rezervați frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
2
Tăiați becul în jumătate și îndepărtați miezul interior dur. Folosind un cuțit ascuțit sau o mandolină tăiați feniculul în felii foarte subțiri și puneți-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Tăiați ceapa în felii foarte subțiri și adăugați-le în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați rucola în castron și dați-i o aruncare bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se toarnă uleiul de măsline și sucul de lămâie, se condimentează cu sare și piper și se aruncă din nou pentru a acoperi toate ingredientele; pune salata pe un platou mare. Folosind un cojitor de legume, radeți bucăți subțiri de Parmigiano-Reggiano și împrăștiați-le peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
6
Garnisiți cu frunzele de fenicul rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista