Salată de rucola și fenicul
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Salata de ruculan și fenicul ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână rucola, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 74%. Rețete similare includ Salată de fenicul-rucola, Salată De Rucola-Fenicul, și Salată De Fenicul Ras Și Rucola.
Instrucțiuni
Tăiați becul de fenicul și rezervați frunzele.
Tăiați becul în jumătate și îndepărtați miezul interior dur. Folosind un cuțit ascuțit sau o mandolină tăiați feniculul în felii foarte subțiri și puneți-le într-un castron mare.
Tăiați ceapa în felii foarte subțiri și adăugați-le în castron.
Adăugați rucola în castron și dați-i o aruncare bună.
Se toarnă uleiul de măsline și sucul de lămâie, se condimentează cu sare și piper și se aruncă din nou pentru a acoperi toate ingredientele; pune salata pe un platou mare. Folosind un cojitor de legume, radeți bucăți subțiri de Parmigiano-Reggiano și împrăștiați-le peste salată.
Garnisiți cu frunzele de fenicul rezervate.