Salată de rucola și fasole verde cu sos de ulei de nucă
Salata de rucola și fasole verde cu sos de ulei de nucă este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 224 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați rucola, ouă fierte tari, fasole zveltă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de rucola, cartofi și fasole verde cu sos de nuci, Salată De Rucola, Cartofi Și Fasole Verde Cu Sos Cremos De Nucă, și Salată De Rucola, Cartofi Și Fasole Verde Cu Sos Cremos De Nucă.
Instrucțiuni
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mic. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Gatiti fasolea verde intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 6 minute.
Scurgere. Reîmprospătați sub apă curentă rece.
Se transferă într-un castron mare.
Adăugați rucola și jumătate de ouă.
Stropiți cu pansament; aruncați pentru a acoperi. Se acoperă cu ouăle rămase.