Salată de rucola-Endive cu nuci de pin cu miere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de rucola-andive cu nuci de pin miere. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 283 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de sare și piper kosher, muștar dijon, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de andive cu Gorgonzola, nuci de pin și miere, Salată de andive de căpșuni-rubarbă cu mentă și nuci de pin, și Salată De Rucola Cu Fenicul Și Nuci De Pin.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și acoperiți ușor pergamentul cu spray de gătit. Într-o tigaie antiaderentă, combinați nucile de pin cu 2 linguri de miere. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana cand nucile sunt aurii si acoperite cu miere, 4 minute.
Se toarnă nucile și mierea pe foaia de copt. Folosind o spatulă, întindeți nucile într-un strat uniform; lasa sa se raceasca.
Într-un castron, bateți restul de 2 lingurițe de miere cu oțetul și muștarul. Se amestecă treptat în ulei; se condimentează cu sare și piper. Într-un castron, aruncați rucola cu andive și brânză albastră. Rupeți nucile de pin cu miere în bucăți mici și adăugați-le în salată.
Adăugați pansamentul, aruncați pentru a acoperi și serviți imediat.