Salată de rucola cu pere, brânză albastră și vinetă de caise
Salata de rucola cu pere, brânză albastră și vinaigretă de caise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.87 pe portie. O porție conține 265 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime. Dacă aveți la îndemână rucola, pere, maytag și alte câteva ingrediente, o puteți face. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 91%. Rețete similare sunt Salată de rucola cu pere, brânză albastră și vinetă de caise, Salată de rucola cu brânză albastră, pere și vinetă de caise, și Salată De Rucola-Pere-Brânză Albastră.
Instrucțiuni
1
Combinați frunzele de rucola și salata bibb într-un bol de salată. Strângeți puțin suc de lămâie peste felii de pere pentru a le împiedica să se rumenească. Aranjați-le deasupra salatelor. Salata de Top cu brânză albastră se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Albastră Se Sfărâmă
Rucola
Salată De Unt
Suc De Lămâie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați oțetul și conservele de caise. Curgeți în ulei în timp ce bateți pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Caise
Oțet
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Se toarnă sosul peste salată, se condimentează cu sare și piper negru, după gust și se servește.