Salată de roșii și brânză cu ierburi

Nevoie de o fără gluten și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Salata de roșii și brânză cu ierburi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 206 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de ulei de canolan, cățel de usturoi, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Pâine Cu Brânză De Roșii Cu Ierburi, Supă de roșii de vară cu brânză de capră cu ierburi, și Tarte de roșii cu cremă de brânză vegană cu ierburi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați pene de roșii într-un vas puțin adânc. Acoperiți cu ardeiul verde, ceapa, brânza și măslinele.
Se presara cu busuioc. Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru pansament.
Se toarnă peste salată; aruncați pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salată în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ciclurile Gladiator Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Ciclurile Gladiator Chardonnay]()
Ciclurile Gladiator Chardonnay
Aromatele sar cu adevărat din pahar. Papaya, piersici șiananas pe nas cu doar un indiciu de stejar prăjit. Nectarine și alte fructe de piatră pe înaintepalat. Arome coapte, rotunde de suc de piersici și ananas. Aciditatea moale și o textură luxuriantă se înfășoară în jurul limbii spre partea din spate a Palatului.Perechi cu arome bogate, cremoase, cum ar fi scoici într-un beurre blanc portocaliu. De asemenea, alfredo de pui, fettuccine cu fructe de mare sau orice paste înăbușite într-un sos de smântână.