Salată de roșii, pepene verde și feta cu sos de mentă
Salata de roșii , pepene verde și feta cu pansament de mentă durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 4 și costă $1.86 pe portie. O porție conține 255 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Este perfect pentru Vara. Această rețetă este plăcută de 74 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de Măsline, Pepene verde oz, fulgi de ardei iute și mentă. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Salată feta cu pepene verde cu sos de mentă cu miere – 2 puncte, Salată De Pepene Verde Și Roșii Cu Fetan Și Mentă, și Fetan de pepene verde și salată de mentă.
Instrucțiuni
Faceți pansamentul amestecând uleiul, oțetul, fulgii de ardei iute și menta cu niște condimente.
Puneți roșiile și pepenele verde într-un castron.
Se toarnă peste pansament și se lasă să stea 10 minute pentru a permite fructelor să devină cu adevărat Suculente. Se amestecă ușor prin feta, apoi se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.