Salată De Roșii Gorgonzola
Salata de roșii Gorgonzola este o fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă face 2 porții cu 313 calorii, 11g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, la 4 roșii jersey, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gorgonzola-Salată De Roșii, Supă De Gorgonzola De Roșii, și Supă De Gorgonzola De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați roșiile în felii subțiri.
Scurgeți excesul de lichid peste o chiuvetă sau un vas timp de câteva minute.
Amestecați uleiul și oțetul împreună, adăugând ulei în oțet în picături pentru a crea o emulsie.
Se amestecă roșiile și salata verde cu 3/4 de brânză. Înveliți ușor suprafața bolurilor sau farfuriilor de servire cu o parte din pansament.
Adăugați restul de pansament la salata de legume și brânză. Aruncați din nou, apoi împărțiți amestecul de salată pe cele două feluri de mâncare.
Presărați salatele cu restul de brânză.
Se ornează cu crutoane și pâine italiană prăjită.