Salată De Romaine Tocată

Salată De Romaine Tocată
Salata de Romaine tocată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție conține 41 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 23 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți morcovi, romaină, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Romaine Tocată, Salată de Romaine tocată cu brânză albastră, și Radicchio La Grătar Și Salată Tocată Romaine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună 3 linguri fiecare apă, muștar Dijon și suc de lămâie cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Combinați 1 pachet spălat romaine cu o mână fiecare morcovi mărunțiți, castraveți tocați și ceapă roșie tăiată cubulețe; aruncați cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista