Salată de rodie și migdale
Salata de rodie și migdale este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 16 porții cu 112 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, unt și salată de frunze, rodie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de spanac, rucola, migdale și rodie, Salată verde cu frunze, rodie și salată de migdale, și Salată De Dovlecei Prăjiți, Migdale Marconan Și Rodie.
Instrucțiuni
Presărați migdale în tigaie grea fără grăsime. Gatiti la foc mediu 5 pana la 7 minute, amestecand frecvent pana cand migdalele incep sa se rumeneasca, apoi amestecand continuu pana se rumenesc.
Scoateți din tigaie; pune deoparte.
Între timp, într-un castron mic, bateți uleiul, sucul de lămâie, zahărul, sarea, piperul și usturoiul cu sârmă până se omogenizează.
Într-un castron mare de servire, amestecați salatele și semințele de rodie.
Adăugați pansament; aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu migdale; aruncați ușor.