Salată De Ridichi Și Escarole Cu Vinetă De Hamsii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de ridiche și Escarole cu vinaigretă de hamsii. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți hamsii, escarole, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Salată de Escarole cu ou tocat și vinetă de hamsii, Salată De Escarole Cu Pansament De Hamsii, și Escarole și salată de Broccoli prăjită cu sos de hamsii.
Instrucțiuni
Pentru a face vinaigreta, tocați hamsiile mărunt și puneți-le într-un castron mediu.
Adăugați oțetul, un vârf bun de sare și câteva măcinări de piper și bateți pentru a combina. Stropiți încet în uleiul de măsline, amestecând constant pentru a emulsiona pansamentul. Pune deoparte.
Frecați ridichile sub apă curgătoare și tăiați vârfurile și cozile. Feliați-le în bețe subțiri de chibrit (ar trebui să aveți aproximativ 1 cană de ridiche julienned). Puneți într-un castron mare de salată.
Curățați și uscați escarola și tăiați-o în panglici de 1/2 inch (ar trebui să aveți aproximativ 5 căni).
Se adaugă în bolul de salată.
Aruncați aproximativ două treimi din pansament cu salata, gustați și adăugați mai multe dacă doriți.