Salată De Ridiche De Conopidă
Salata de ridiche de conopidă este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 87 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână amestec de sos de salată ranch, maioneză, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salată de conopidă și ridiche, Musangchae, Salată Daikon (Ridiche Albă), Ca Ridichea Coreeană Kimc, și Ridiche prăjită varză de Bruxelles și conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați conopida, ceapa și castanele de apă. Într-un castron mic, combinați maioneza, sucul de lămâie și amestecul de salată.
Se toarnă peste legume; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore. Chiar înainte de servire, amestecați ridichi.