Salata de ridiche de conopidă este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 87 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână amestec de sos de salată ranch, maioneză, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salată de conopidă și ridiche, Musangchae, Salată Daikon (Ridiche Albă), Ca Ridichea Coreeană Kimc, și Ridiche prăjită varză de Bruxelles și conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați conopida, ceapa și castanele de apă. Într-un castron mic, combinați maioneza, sucul de lămâie și amestecul de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Măsline întregi Coapte
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă peste legume; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore. Chiar înainte de servire, amestecați ridichi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)