Salată de resturi de Ziua Recunoștinței cu cartofi dulci și varză de Bruxelles

Salată de resturi de Ziua Recunoștinței cu cartofi dulci și varză de Bruxelles
Ziua Recunostintei resturi salata cu cartofi dulci și varză de Bruxelles ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 861 calorii, 50g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, varză de Bruxelles, carne de curcan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Resturi de Ziua Recunoștinței: varză de Bruxelles, cartofi și Hash de curcan, Varză de Bruxelles cu nuci pecan și cartofi dulci.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 de metri pătrați F. Dacă utilizați curcan rămas, treceți la pasul următor. Pentru a găti coapsele de curcan, presărați fiecare cu o cantitate generoasă de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia RămasăTurcia Rămasă
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Turcia CoapsăTurcia Coapsă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați coapsele într-un vas de copt și transferați-le în cuptor. Gatiti pana cand temperatura interna a curcanului este de 170 F, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scoateți coapsele din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți pielea și trageți carnea de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Dacă folosiți resturi de varză de Bruxelles și cartofi dulci, treceți la pasul următor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
6
Așezați varza de Bruxelles și bucățile de cartofi dulci într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Se toarnă deasupra uleiul de canola și se presară sare și piper. Aruncați bucățile până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
8
Transferați la cuptor și gătiți până când ambele legume sunt fragede și ușor rumenite, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți tigaia când ați terminat. Opriți căldura.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Se toarnă 3 1/3 căni de apă într-o cratiță de dimensiuni medii și se fierbe la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
11
Adăugați cuscusul și un vârf de sare. Gatiti, ajustand focul daca apa se gandeste la fierbere, pana se inmoaie, 5 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12
Scurgeți într-o strecurătoare când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
13
Adăugați două linguri de unt într-o tigaie setată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Adăugați afine uscate, migdale și un vârf de sare și amestecați bine. Gatiti pana cand migdalele sunt usor prajite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
15
Adăugați cuscusul scurs și amestecați bine. Opriți focul și adăugați 2 linguri de suc de lămâie, precum și varză de Bruxelles și cartofi dulci. Se amestecă pentru a combina. Gustați și adăugați mai mult unt sau suc de lămâie, dacă este necesar. Condimentează cu mai multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
16
Împărțiți amestecul de cuscus între trei boluri mari și acoperiți cu niște curcan tras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
17
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista