Salată de Radicchio și rucola cu sos de ardei prăjit și Burrata Crostini
Rețeta Radicchio și salata de rucola cu sos de ardei prăjit și Burrata Crostini ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. O porție conține 296 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 2 și costă $2.73 pe portie. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de vin, frunze de pătrunjel, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Radicchio și salată de citrice cu Burrata, Pansament Cu Lămâie Năut Stropit Și Salată De Rucola Cu Ardei Dulce, și Friptură de vită și Rucola Crostini cu gust de ardei roșu-măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Char ardei gras pe jumătate direct peste flacăra de gaz sau în broiler până când pielea este înnegrită. Închideți în punga de hârtie 10 minute. Peel și semințe de ardei gras jumătate; loc în mini procesor.
Adăugați 1/2 lingură ulei de măsline; piure până se omogenizează.
Transferați amestecul de ardei într-un castron mic; bateți în 2 linguri ulei de măsline, oțet, capere, șalotă și zahăr. Condimentați pansamentul cu sare și piper negru. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Aduceți la temperatura camerei și refaceți înainte de utilizare.
Prajiti felii de bagheta; periați cu ulei de măsline. Acoperiți fiecare pâine prăjită cu jumătate de brânză burrata; se presară sare și piper.
Combinați rucola, radicchio și pătrunjelul într-un castron mediu; aruncați cu jumătate de pansament. Împărțiți salata între farfurii.
Așezați 1 pâine prăjită alături de fiecare salată; stropiți cu o parte din pansamentul rămas.