Salata de Radicchio, andive și spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.75 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 187 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de muștar dijon, Brânză gorgonzola, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este minunat. Încercați Salată de andive și Radicchio, Salată Radicchio și andive, și Salată Radicchio și andive pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ulei, miere și muștar Dijon în amestecul de șalot, amestecând cu un bici până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu Os
Frișcă Suplimentară Groasă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați spanacul și următoarele 3 ingrediente, aruncând ușor pentru a acoperi.