Salată de Quinoa și legume (fără Gluten)
Quinoa și salata de legume (fără Gluten) este un fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 393 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, porumb de miez, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată De Quinoa Cu Pui Curry – Fără Gluten, Salată de fasole Quinoan și Garbanzo fără Gluten, și Salată De Quinoa De Afine-Migdale Fără Gluten.
Instrucțiuni
Clătiți quinoa sub apă rece 1 minut; scurgere. Gatiti quinoa conform indicatiilor de pe ambalaj; scurgere. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-un castron mic nemetalic, puneți sucul de lămâie, uleiul și busuiocul; se amestecă bine. Puneți deoparte pentru îmbrăcare.
Într-un castron mare, aruncați ușor quinoa gătită, fasole, porumb, roșii, ardei gras și măsline.
Se toarnă pansamentul peste amestecul de quinoa; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se servește imediat sau se dă la frigider cu 1 până la 2 ore înainte de servire.
Chiar înainte de servire, presărați cu brânză.
Garnisiți cu frunze de busuioc, dacă doriți.