Salată de Quinoa și fistic cu Pesto marocan

Salată de Quinoa și fistic cu Pesto marocan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Quinoan și fistic cu Pesto marocan. Această rețetă servește 6. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 246 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați fisticul, ardeiul gras, sucul de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri marocani de miel condimentați cu chutney de caise-piper + Pesto feta de fistic, Salată de pui marocană cu brânză de capră prăjită cu fistic + Naan de usturoi, și salată de smochine și rucola cu pesto de fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Tăiați ardeiul gras roșu pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Așezați jumătățile de piper, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 12 minute sau până se înnegresc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
5
Lăsați să stea 10 minute. Se curăță și se toacă.
6
Puneți quinoa, bulionul, 1/2 cană de apă și sucul într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 12 minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Așezați cilantro și următoarele 7 ingrediente (prin usturoi) într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Combinați ardeiul gras, amestecul de quinoa, amestecul de cilantro și măslinele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista