Salată de quinoa roșie Inca cu cârnați de pui cu mere dulci
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Salata de quinoa roșie Inca cu cârnați de pui cu mere dulci ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,22 USD pe porție. O porție conține 261 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de quinoa, piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cârnați de pui cu mere quinoa coaceți cu varză de Bruxelles mărunțită și cartofi dulci, Quinoa cu nuci cu fructe de padure Inca, și Salată de cârnați de pui cu mere dulci cu pere, feta și vinaigretă Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind o tigaie medie acoperită cu spray de tigaie, rumeniți cârnații de pui cu mere dulci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Pui
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Între timp, aduceți o oală mare de apă la fierbere, adăugați quinoa roșie. Reduceți la foc mic, acoperiți și gătiți până când quinoa este fragedă, 10 – 15 minute. Quinoa ar trebui să fie crocantă. Se strecoară și se răcește cu apă rece, se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați într-un bol de amestecare și aruncați sfecla, coaja de portocală, ceapa roșie, ardeiul roșu și menta proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Mentă Proaspătă
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Într-un castron separat, amestecați oțetul balsamic, sucul de rodie, uleiul de măsline, mierea, muștarul Dijon, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Rodie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pulpă De Miel, Cu Os
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă peste amestecul de salată și se amestecă bine.
6
Feliați cârnații de pui cu mere dulci rumenite 1/4 inch pe diagonală și aruncați cu salata de quinoa. Se răcește sau se servește imediat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Pui
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
7
Aranjați cu feliile de portocală și garnisiți cu mentă proaspătă.